Lapse cottage ijsavontuur met iglo overnachting

Ice ice baby! Overnacht in een iglo, ga ijsklimmen, sneeuwschoenwandelen en uiteraard op pad met husky's!

Het verblijf bij deze reis is o.b.v. logies in een geschakelde boomstammen cottage in het dorpje Pyhä. De blokhutten bezitten uiteraard een sauna en open haard en zijn verder van de basisgemakken voorzien. De cottages zijn allen van dezelfde grootte en opzet, alleen de inrichting kan afwijken. Bij boeking ontvang je de ontvang je de specificaties en foto's van jouw geboekte accommodatie.

Meer beeldmateriaal kun je vinden bij het programma van deze reis. 

Indeling   
Totale oppervlakte: totaal ca 50m2
Slaapkamers: 1

Slaapplaatsen totaal: 4+ (één slaapkamer met een dubbel bed en een open slaapvide met minimaal 2 losse bedden)

Wil je met een groter gezelschap komen? Dan kan dat ook bij deze reis. We zoeken dan een grotere cottage voor je.

Faciliteiten
Woonkamer met open haard en TV, badkamer met douche & toilet, elektrische sauna, open keuken
 met o.a. vaatwasser, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat
 en koelkast.

Er is geen WIFI aanwezig tenzij beschreven bij jouw accommodatie informatie. Er is een goed 4g netwerk bereik, maar een wifi modem is eventueel los bij te huren voor € 50 p.w.

Inclusief
Inclusief 2 sets handdoeken per persoon (2x2), bedlinnen, sleetje bij de cottage, haardhout en eindschoonmaak. Wij checken de cottage vooraf voor je in, je wordt vanaf de luchthaventransfer direct bij je cottage afgezet en op de dag van vertrek weer opgehaald.

Iglo
De iglo is volledig opgebouwd uit sneeuw en ijs. De temperatuur ligt constant rond de -5 graden en je slaapt daarom in een speciale warme slaapzak. Tijdens de nacht is het verstandig om een muts, warme sokken en thermo ondergoed te dragen. Je overige kleding leg je onder in je slaapzak. Op deze manier zorgt je lichaamswarmte ervoor dat je kleding warm blijft. En mocht de overnachting iets te avontuurlijk voor je blijken, dan is er altjd de gelegenheid om in een verwarmde ruimte te gaan slapen. In deze gedeelde ruimte is tevens een toilet en douche aanwezig.

Na een bijzondere nacht in een Arctische omgeving kun je jezelf even opfrissen in de verwarmde ruimte en staat er een eenvoudig self-service ontbijt voor je klaar. Na het ontbijt brengt een transfer je weer terug naar je cottage. Download hier de informatie over de iglo.

Alle informatie over de vlucht en bagage
vind je hier