Logo Allianz Global AssistanceAls je op vakantie gaat, en zeker op wintersport, zijn er andere risico's dan in Nederland. Daarom is het belangrijk om je reis goed te verzekeren. Via onze partner Allianz Global Assistance verzekeringen sluiten wij graag een passende reis-, annulerings- en/of sneeuwscooterverzekering verzekering voor je af.

  1. Reisverzekering
  2. Sneeuwscooterverzekering
  3. Annuleringsverzekering
  4. Annuleringsverzekering All Risk
  5. Aflsuiten binnen 14 dagen!
  6. Hoe en wanneer wordt het premiebedrag geïncasseerd?
  7. Ben je al doorlopend verzekerd?


Reisverzekering met personenhulp, bagage, medische kosten, ongevallen & wintersportdekking

Een reisverzekering behoedt je voor onverwachte kosten tijdens jouw reis, bijv. schade aan je bagage en dekking van spoedeisende medische zorg in het buitenland. Bekijk altijd ook even de polisvoorwaarden van je zorgverzekering, deze gaat namelijk altijd vóór je reisverzekering en je wilt natuurlijk jezelf niet dubbel verzekeren!

Ons advies: reisverzekering Compleet
Kortlopend en compleet met een uitstekende dekking voor een onbezorgde wintersportvakantie. Inclusief:

- Reisbagage (max € 5000)
- SOS hulpverlening
- Reisongevallen
- Medische kosten
- Wintersportdekking

Premie: € 3,83 p.p. per dag

Klik hier voor de Verzekeringskaart Kortlopende Reisverzekering
Klik hier voor de actuele voorwaarden Kortlopende Reisverzekering
Klik hier voor de reis- en annulerinsgverzekering folder Sneeuwscooterverzekering

Bij het sneeuwscooteren geldt er een maximaal eigen risico tot € 1.500,- voor materiële schade aan de sneeuwscooter zelf. Dit bedrag wordt niet vergoed door de reisverzekering, maar kun je wel afkopen met een sneeuwscooterverzekering. Voor slechts € 16,50 per bestuurder, is het eigen risico gedekt en stap je met een gerust hart op de sneeuwscooter! (excl. € 4,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting)

Folder sneeuwscooterverzekeringAnnuleringsverzekering

Een annuleringsverzekering biedt zekerheid in geval van annuleren, vertraging of reisonderbreking. Met een annuleringsverzekering ben je dan ook goed verzekerd als je een vakantie moet annuleren. Niet alleen de kosten van de annulering voorafgaande een reis zijn gedekt, ook de kosten van de ongebruikte reisdagen. Dus mis je een deel van de vakantie, dan ontvang je van de Allianz Global Assistance een vergoeding voor de gemiste vakantiedag(en). 

Tarief
De premie bedraagt 5,9% van de totale reissom (excl. € 4,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting)

Klik hier voor de Verzekeringskaart Kortlopende Annuleringsverzekering
Klik hier voor de actuele voorwaarden Kortlopende Annuleringsverzekering
Klik hier voor de reis- en annulerinsgverzekering folder 


Annuleringsverzekering All Risk

Wil je de vakantie annuleren vanwege een reden die niet in de voorwaarden genoemd staat? Dan kan dat. Je krijgt de annuleringskosten van je reis vergoed. Er geldt hierbij wel een eigen risico van 25% voor gebeurtenissen die niet in de voorwaarden worden genoemd. De gebeurtenis moet wel onverwacht, onvoorzien en aantoonbaar zijn.

Met Allrisk is dus praktisch alles verzekerd, behalve ‘geen zin’ en ‘slecht weer op je bestemming’.

Note: Kies je voor de Allrisk annuleringsverzekering en moet je annuleren om een reden die in de voorwaarden staat dan krijg je gewoon 100% vergoed!

Tarief
De premie bedraagt 7,5% van de totale reissom (excl. € 4,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting)

Klik hier voor de Verzekeringskaart Kortlopende Annuleringsverzekering
Klik hier voor de actuele voorwaarden Kortlopende Annuleringsverzekering
Klik hier voor de reis- en annulerinsgverzekering folder Let op:
Een annuleringsverzekering moet je altijd binnen 14 dagen na boeking afsluiten. Je kunt een annuleringsverzekering niet annuleren, omdat je verzekering ingaat vanaf het moment dat je deze afsluit.

Heb je een samengestelde reis waarbij de onderdelen bij verschillende aanbieders zijn geboekt (bijvoorbeeld losse vliegtickets)? Dan kun je dit bij je annuleringverzekering meeverzekeren voor 1% extra premie op de totale reissom.Incassering premiebedrag

Bij het afsluiten van een reis- en annuleringsverzekering incasseert Allianz Global Assistance het premiebedrag automatisch van je rekening. Meestal doen ze dit bij een annuleringsverzekering binnen een week na boeking. Bij een reisverzekering wordt het bedrag vlak voor vertrek geïncasseerd. Wij hebben niet de mogelijkheid om deze automatische incasso’s voor je te controleren.

Ben je al doorlopend verzekerd?
We adviseren je om op de polis van je annuleringsverzekering na te kijken hoe hoog de verzekerde reissom is. Het kan namelijk zijn dat deze lager is dan jouw reissom. Denk bij je reisverzekering ook even aan een wintersportdekking!