Scandinavian Wintersports organiseert al sinds de oprichting in 2004 informatieve bijeenkomsten over de winterreizen naar Lapland. En dat doen we nog steeds met veel plezier! Je kunt op deze bijeenkomsten jezelf op een prettige manier oriënteren en al je vragen stellen over onze reizen naar Lapland. In de praktijk is gebleken dat deze bijeenkomsten ook een leuke en informatieve voorbereiding is op de reeds geboekte reis. Daarnaast is het een leuke gelegenheid om kennis te maken met het team van Scandinavian Wintersports.

Naast het informatieve karakter, waar thema's als klimaat, sneeuwzekerheid, kleding, daglicht, reisprogramma enz. worden besproken, is er om een goede indruk te krijgen en om alvast in de stemming te komen, uiteraard ook veel beeldmateriaal te zien.

Locatie:
Scandinavian Wintersports
Sluispolderweg 11A17
1505 HJ Zaandam

Kalender
In verband met de restricties rondom evenementen en het Corona virus staan er voorlopig helaas geen infobijeenkomsten gepland. Ben je wel geïnteresseerd in onze presentaties en/of wil je ons graag persoonlijk spreken? Dat kan! We kunnen je de online presentaties toesturen en na het bekijken van hiervan, een telefoongesprek of beeldbel gesprek inplannen.

Aanmelden
Je kunt jezelf aanmelden door een email te sturen naar [email protected]. Vermeld hierbij je naam en het aantal personen waarmee je wilt komen. Ook kun je aangeven voor welke specifieke reis je komt of welk onderwerp je het liefst behandeld ziet worden tijdens de presentatie.

We hopen je graag te mogen begroeten op een van onze informatiebijeenkomsten!

*Min. 6 personen en max. 30 personen, vol=vol!