Scandinavian Wintersports organiseert al sinds de oprichting in 2004 informatieve bijeenkomsten over de winterreizen naar Lapland. En dat doen we nog steeds met veel plezier! Je kunt op deze bijeenkomsten jezelf op een prettige manier oriënteren en al je vragen stellen over onze reizen naar Lapland. In de praktijk is gebleken dat deze bijeenkomsten ook een leuke en informatieve voorbereiding is op de reeds geboekte reis. Daarnaast is het een leuke gelegenheid om kennis te maken met het team van Scandinavian Wintersports.

Naast het informatieve karakter, waar thema's als klimaat, sneeuwzekerheid, kleding, daglicht, reisprogramma enz. worden besproken, is er om een goede indruk te krijgen en om alvast in de stemming te komen, uiteraard ook veel beeldmateriaal te zien.

Locatie:
Scandinavian Wintersports
Sluispolderweg 11A17
1505 HJ Zaandam

Kalender
In verband met de restricties rondom evenementen en het Corona virus staan er voorlopig helaas geen fysieke infobijeenkomsten gepland.

Heb je echter een reis bij ons geboekt? Dan kun je 26 november 2021 om 19:30 uur aansluiten bij onze digitale info avond 'Goed voorbereid naar Lapland' Tijdens deze avond behandelen we veel praktische zaken als kleding, de reis, verblijf, Corona maatregels en natuurlijk het Noorderlicht! Rond 12 november zul je hier een persoonlijke uitnodiging voor ontvangen.