Scandinavian Wintersports organiseert al sinds de oprichting in 2004 informatieve bijeenkomsten over de winterreizen naar Lapland. En dat doen we nog steeds met veel plezier! Je kunt op deze bijeenkomsten jezelf op een prettige manier oriënteren en al je vragen stellen over onze reizen naar Lapland. In de praktijk is gebleken dat deze bijeenkomsten ook een leuke en informatieve voorbereiding is op de reeds geboekte reis. Daarnaast is het een leuke gelegenheid om kennis te maken met het team van Scandinavian Wintersports.

Afgelopen november hebben we een online info avond gehouden waarin thema's als kleding, Noorderlicht, vlucht- en reisinformatie uitgebreid behandeld is.

Kortom een ideale voorbereideing op jouw reis naar Lapland! Heb je deze gemist? Dan kun je de aflevering hier terugkijken:

ONLINE INFO AVOND TERUGKIJKEN

Op onze website kun je uiteraard ook al veel informatie vinden die nuttig kan zijn ter voorbereiding op jouw reis naar Lapland. Denk bijvoorbeeld aan praktische informatie als vluchttijden, verzekeringen, een paklijst en Noorderlicht fotografie tips!