Wie is Scandinavian Wintersports?
Scandinavian Wintersports is in 2004 ontstaan vanuit een grote passie voor wintersport en Lapland. We zijn een kleine organisatie met persoonlijke aandacht voor onze gasten en met specialistische kennis over de bestemmingen.

Team SWS
Het vaste team bestaat uit Gerda Swartsenburg, Gitty van Dijk, Judith Vos, Jolijn Koning & Beer Moorelisse.
Gerda Swartsenburg, Gitty van Dijk, Judith Vos, Jolijn Koning, Beer Moorelisse
Reisbegeleiders op locatie in LaplandAnne Gijsbers Beer Moorelisse Wies Jolink, Luc van den Heuvel
Naast ons vaste team, is er op locatie in Lapland altijd een team Nederlandse activiteitenbegeleiders aanwezig. Zij zijn allen enthousiaste en gekwalificeerde buitensport of sneeuwsport instructeurs, met de nodige ervaring op wintersportgebied en gastgerichtheid. Voorafgaand aan het seizoen wordt het team getraind om de kennis te vergaren die nodig is om jouw verblijf in Lapland zo comfortabel, leuk en veilig mogelijk te maken.

Kantoor en Lodge in Lapland
Uniek is dat SWS ook een eigen kantoor heeft in Lapland. Tijdens je verblijf in Lapland kun je hier terecht met al je dringende vragen of voor het bijboeken of organiseren van extra activiteiten. Ook adviseren we je graag over leuke sneeuwschoenwandelroutes of andere activiteiten in de regio. We zijn dus altijd bereikbaar, wel zo vertrouwd tijdens je reis in Lapland!

Daarnaast bezitten we een eigen lodge, de Ukonhattu, die zeer geschikt is voor families en vriendengroepen. Deze lodge wordt ook gebruikt voor samengestelde groepsreizen zoals bijvoorbeeld de populaire Aurora reizen. Daarnaast bieden wij verschillende varianten reizen aan, waarbij je verblijft in een eigen Lapse cottage of in een hotel. Alleen logies en ontbijt of een volledig verzorgde reis? Een lang weekend highlights van Lapland of een 8-daags avontuur? Alles is mogelijk. En als de reizen  op onze website toch niet voldoen aan jouw wensen, kunnen we zelfs een reis op maat voor je samenstellen. Laat ons weten wat je wensen zijn, dan gaan wij aan de slag!

Vacatures
Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Bekijk hier onze actuele vacatures.