Laps Wintersportavontuur | Groepslodge

Verzorgde actieve wintersport groepsreis in Fins Lapland

Bij deze reis haal je in een week zo'n beetje alles uit Lapland wat erin zit! Het Laps Wintersportavontuur heeft namelijk een bomvol en actief programma waarbij ook de maaltijden verzogd zijn. Een Nederlandse begeleider zorgt ervoor dat alles perfect verloopt. Je beleeft het allemaal vanuit een prachtige houten groepslodge waarbij de kamers eigen sanitair hebben. Zo kun je gezellig samen met een kleine groep reizigers Lapland helemaal relaxed ontdekken!

Tijdens deze complete groepsreis ontdek je Lapland op een leuke en avontuurlijke manier. Je verblijft in een comfortabele lodge die privé voor de groep is afgehuurd. Samen met de Nederlandse begeleider en een groep van max. 14 deelnemers volg je een vast en actief programma. Naast het vaste programma is er ook flexibiliteit om zelf op pad te gaan.

Locatie
Pyhä is een klein plaatsje dat ongeveer 120 km boven de poolcirkel ligt, aan de rand van het Pyhätunturi National Park. Pyhätunturi, ook wel de 'Heilige berg' genoemd, is een prachtig skigebied met afdalingen in vele gradaties, van zeer makkelijk tot zeer moeilijk (Pistekaart). Het klimaat maakt de sneeuwcondities uitstekend! De activiteiten vinden plaats op verschillende locaties in de Pyhä-Luosto regio. Hierdoor krijg je een goede indruk van de diversiteit van de regio. Natuurlijk regelen wij bij deze activiteiten steeds het vervoer tussen de locaties!

Activiteiten
Deze reis heeft een dagelijks programma, je zult dan ook praktisch alle highlights van Lapland beleven. De begeleider zal ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Tevens kan hij/zij je helpen met een goed kledingadvies en eventuele extra activiteiten op locatie.

Heb je nog nooit geskied of gesnowboard? Geen punt, het is namelijk mogelijk om een ski- of snowboardles bij te boeken. Bij data en prijzen onder extra activiteiten vind je de tarieven!

Voor deze reis is een gezonde basisconditie nodig. Wil je liever niet skiën of langlaufen? Bekijk dan onze kleinschalige groepsreis Winteravontuur in Lapland of het Aurora Avontuur.

Accommodatie & Verzorging

De uitvalsbasis van deze bijzondere reis is de prachtige lodge Tunturi. We hebben deze accommodatie de hele week exclusief voor de groep afgehuurd. De Tunturi ligt net buiten het dorp en op loopafstand van een aantal goede spotplekken voor het Noorderlicht. 

De lodge heeft 7 tweepersoonskamers, allen voorzien van eigen douche en toilet. Uitgebreide informatie over de lodge vind je hier.


Het diner wordt verzorgd door een lokaal restaurant, het ontbijt maak je samen met de groep (ingrediënten aanwezig). Er is een grote gezamenlijke keuken waar je koffie en thee kunt bereiden (inclusief) en je zelf nog bijvoorbeeld een lunch kunt bereiden.

Voor de georganiseerde activiteiten in het programma, zorgen wij middels een eigen personenbusje voor het vervoer.

Als je de reis alleen boekt, verblijf je met een reisgenoot van dezelfde sekse op een kamer. Wil je liever alleen op een kamer? Dan geldt hiervoor een toeslag.

De maximale groepsgrootte is 14 personen. Minimale leeftijd is 12 jaar.

Highlights

Sneeuwscootertocht Amethistenmijn
(6-7 uur)
Huskytocht 
(3 uur)
Sneeuwschoenwandeling
(4-5 uur)
Bezoek rendierfarm
(1 uur)
Dinerbuffet bij Kota restaurant boven op de berg
Crosscountry skiën
(langlaufen 3 uur)
2 dagen skiën
IJsvissen
Sauna met ijswak
Bezoek Santa Village
Nederlandse begeleider

Nu boeken