Skiweekend Lapland

Een lang weekend skiën in Lapland met een verblijf in een hotel aan de piste

Dag 1 | Zaterdag Amsterdam - Rovaniemi & Bezoek Santa Village

Vanaf Schiphol vlieg je met een directe vlucht in ca 3 uur naar Rovaniemi. Vanaf daar is het nog ca. 1,5 uur rijden met de transferbus naar je hotel in Pyhä. In de bus ontvang je tevens het complete tijdsprogramma voor jouw week. Maar eerst stop je nog even een uurtje bij Santa Village om de kerstman te bezoeken. Je kunt hier ook letterlijk op de poolcirkel staan! Bij aankomst in Pyhä word je voor het hotel afgezet. Na het inchecken is er tijd om de omgeving te verkennen. De vouchers voor je skipas ontvang je bij de hotelreceptie.

Dag 2 | Zondag Skidag

Na het ontbijt kun je je liftpas en eventueel bijgeboekt skimateriaal ophalen. Het verhuurpunt ligt direct naast het hotel aan de piste. Je kunt de pas (en het materiaal) zondag en maandag gebruiken.

Je hebt in het hotel een eigen ski-locker zodat je elke dag je spullen warm en droog kunt opbergen.

Dag 3 | Maandag Skidag

Je kunt twee dagen lekker vrij skiën. Maar wellicht lijkt het je leuk om bijvoorbeeld een huskysfari of sneeuwscootersafari te maken? Extra activiteiten zijn bij boeking eenvoudig bij te reserveren zodat je de reis tot jouw gewenste droomreis kunt samenstellen.

Op locatie kun je zelf ook nog een ski-, snowboard- of telemarkles boeken om je techniek te perfectioneren of een nieuwe discipline te leren. Of wat dacht je van een kennismaking met skitoeren? Informeer bij de lokale skischool over de sneeuwomstandigheden en mogelijkheden!

Note: Het boeken van extra activiteiten is op basis van beschikbaarheid. Let op, de betaling kan op locatie alleen contant geschieden!

Dag 4 | Dinsdag Kuusamo - Amsterdam

1

Helaas, aan al het goede komt een einde! ‘s Morgens vroeg word je van vanaf het hotel opgehaald voor de transfer naar de luchthaven van Kuusamo. Door de rechtstreekse chartervlucht naar Schiphol wordt de afstand van ca. 3000 kilometer in zo’n drie uur afgelegd, waardoor je snel weer terug in Nederland bent. Hopelijk met vele mooie herinneringen aan Lapland!

Nu boeken

DAG-tot-DAG PROGRAMMA

Dag 1
Amsterdam - Rovaniemi & Bezoek Santa Village
Dag 2
Skidag
Dag 3
Skidag
Dag 4
Kuusamo - Amsterdam