Ski Zweden | Stöten

Skireis midden Zweden met verblijf in sfeervolle en luxe lodge

Je verblijft bij deze reis een ruime tweepersoonskamer van Stöten Mountain lodge. Deze kleinschalige, luxe en sfeervolle lodge ligt zeer centraal in het skigebied, vlakbij de piste en op korte loopafstand van alle andere services. 

Meer beeldmateriaal van de lodge en de kamers kun je vinden bij het programma van deze reis.

Indeling kamer
Totale oppervlakte: ca. 20 m2
Slaapplaatsen totaal: 2 (2 enkele bedden)

Faciliteiten
 kamer
Twee losse bedden, flatscreen tv, kledingkast, droogkast, badkamer met toilet, douche, wastafel en föhn. WIFI. De kamer heeft uitzicht op de pistes of op het dal en de bergen. 

Faciliteiten
 lodge
Twee restaurants, bar, louncheruimte, zonneterras, spa met o.a. sauna en pool, locker voor ski's op de benedenverdieping, skiverhuur met skishop en gratis wifi in de gehele lodge. 

Inclusief

Inclusief handdoeken, bedlinnen en eindschoonmaak. Je wordt vanaf de luchthaventransfer in de buurt van je accommodatie afgezet en op de dag van vertrek weer opgehaald.

 


 

Vlucht & Bagage
Een directe vlucht, uitgevoerd door Transavia, brengt je vanaf Amsterdam Schiphol naar Scandinavian Mountains Airport in Dalarna, Zweden. 

Onderstaand vind je alle informatie over je vlucht en wat je mee mag nemen aan bagage. 

Voorlopige vluchttijden
Onderstaand vind je een indicatie van de vluchttijden. Deze zijn onder voorbehoud. De exacte (lokale) vertrek- en aankomsttijden en de vliegroute krijg je circa 2 weken voor vertrek en staan op je vluchtvoucher. Alle vermelde tijden op de vluchtbevestiging zijn lokale tijden. Tot aan het moment van vertrek kunnen zich nog wijzigingen voordoen.

Het voorlopige vluchtschema 2022-2023 van de directe vluchten van Amsterdam Schiphol naar Scandinavian Mountain Airports in Dalarna:

HEENREIS AMSTERDAM SCHIPHOL – SCANDINAVIAN MOUNTAINS
07:20 – 09:20 UUR

TERUGREIS SCANDINAVIAN MOUNTAINS - AMSTERDAM SCHIPHOL 
15:20 – 17:20 UUR

Note: als reisorganisatie hebben wij geen invloed op wijzigingen van de vluchttijden en/of de vluchtschema’s.

Ruimbagage
Je mag 20 kg ruimbagage meenemen (m.u.v. kinderen t/m 1 jaar) en hoeft daar niets voor bij te betalen. Wel zo fijn met al die winterbagage! Daarnaast mag je zonder extra kosten je eigen wintersportuitrusting (maximaal 15 kg) meenemen. Voorwaarde is wel dat je dit vooraf aangeeft bij je boeking.

Eventuele overbagage betaal je bij de check-in op de luchthaven.

Scandinavian Wintersports is niet verantwoordelijk voor vertraagde of zoekgeraakte bagage.

Wintersportuitrusting
Je wintersportuitrusting mag maximaal 15 kg wegen en kan bestaan uit:

  • 1 paar ski's, 1 paar schoenen, 1 paar stokken & skihelm of
  • 1 snowboard met 1 paar schoenen & snowboardhelm of

Je ski’s of snowboard moet verpakt zijn in een ski- of snowboardtas, schoenen mogen eventueel in een losse (ski)tas. Andere items dan de genoemde wintersportuitrusting zijn niet toegestaan.

Handbagage
Je mag per persoon 1 stuk handbagage meenemen in de cabine. Dit mag een trolly of een tas zijn van maximaal 10 kg. Het maximale formaat is 55 x 35 x 25 cm.  Als de handbagage niet aan genoemde afmetingen en/of gewicht voldoet, wordt deze ingenomen en als ruimbagage gerekend.

Je handbagage moet voldoen aan de EU-veiligheidsregels. Daarom moet je vloeistoffen en gels bij de handbagagecontrole apart aanbieden in verpakkingen van maximaal 100 ml per stuk. Stop deze bij elkaar in één doorzichtige hersluitbare plastic zak van maximaal 1 liter. Je mag per persoon één plastic zak meenemen. Er zijn geen beperkingen voor babyvoeding, medicijnen en koelelementen voor medicijnen vervoer. Kijk op www.schiphol.nl voor de laatste EU-regels op het gebied van vloeistoffen en gels in je handbagage.

Belangrijk: Accu's, powerbanks en batterijen mogen alleen mee in de handbagage!

Kledingadvies voor in het vliegtuig

De kleding voor aan boord van het vliegtuig is heel persoonlijk, maar je normale, casual kleding volstaat. Houd er echter rekening mee dat je na aankomst te maken krijgt met koude temperaturen. Een handige tip daarom is om je winterjas, handschoenen en muts in je handbagage mee te nemen. Die heb je dan meteen voor handen bij aankomst!


Service aan boord
Dranken en snacks zijn tegen betaling. 

Reispapieren
Je ontvangt de reispapieren inclusief vluchtvouchers via de e-mail, circa 2 weken voor vertrek.