Ski Zweden | Stöten

Skireis midden Zweden met verblijf in sfeervolle en luxe lodge

Dag 1 | Zaterdag Reisdag Amsterdam - Stöten

Vanaf Amsterdam Schiphol vlieg je met een directe vlucht naar Sälen. Vanaf de luchthaven 'Scandinavian Mountains airport' in Sälen is het slechts 20 minuten rijden met de transferbus naar je accommodatie in Stöten. Je kunt aan het einde van de middag inchecken. Tot die tijd kun je je bagage veilig kwijt in de lodge. 

Dag 2 | Zondag Vrij te besteden

+ 2

Je kunt de hele week lekker vrij skiën. Een skipas kun je gemakkelijk regelen op locatie en de skiverhuur bevindt zich direct onder de lodge. De piste loopt vlak langs de lodge, dus je stapt letterlijk zo de skies op! 

Op locatie kun je via de lokale skischool indien gewenst een ski-, of snowboardles boeken om je techniek te perfectioneren of om een nieuwe discipline te leren. 

Je hebt in de lodge een eigen ski-locker zodat je elke dag je spullen warm en droog kunt opbergen.

Dag 3 | Maandag Vrij te besteden

Wellicht lijkt het je leuk om een huskytocht, sneeuwscootersafari of sneeuwschoenwandeling te maken? Extra activiteiten zijn bij boeking eenvoudig bij te reserveren zodat je de reis tot jouw gewenste droomreis kunt samenstellen.

Dag 4 | Dinsdag Vrij te besteden

+ 1

Vandaag is een dag om naar eigen wens in te vullen. 

Dag 5 | Woensdag Vrij te besteden

+ 1

Tip: Wil je een keer wat anders proberen, dan kunnen we je aanraden om een rondje te gaan langlaufen. In Stöten zijn meerdere gemarkeerde en geprepareerde routes die je kunt volgen. Sommigen zijn verlicht. Onderweg kom je langs een klein meertje met vuurhut. 

Bij de verhuur kun je materiaal huren en evenueel kun je bij de skischool een lesje boeken. 

Dag 6 | Donderdag Vrij te besteden

+ 1

Vandaag is een dag om naar eigen wens in te vullen. 

Dag 7 | Vrijdag Vrij te besteden

+ 2

Vandaag is een dag om naar eigen wens in te vullen. 

Dag 8 | Zaterdag Reisdag Stöten - Amsterdam

+ 1

's ochtends check je uit en daarna kun je zelf beslissen wat je gaat doen. Je kunt nog een halve dag gaan skiën, langlaufen of een rondje gaan lopen. Na de lunch moet je helaas toch echt afscheid nemen van de pistes en bossen van Stöten. Misschien nog even tijd voor een afsluitend drankje onderaan de piste?

De transferbus vertrekt rond het middaguur en aan het begin van de avond ben je weer terug in Nederland, hopelijk met vele mooie herinneringen aan Zweden!

Nu boeken

DAG-tot-DAG PROGRAMMA

Dag 1
Amsterdam - Stöten
Dag 2
Vrije dag
Dag 3
Vrije dag
Dag 4
Vrij te besteden
Dag 5
Vrije dag
Dag 6
Vrije dag
Dag 7
Vrije dag
Dag 8
Stöten - Amsterdam