Ski Zweden | Åre

Een effectief skipakket in Zweden met een directe vlucht, appartement aan de piste en liftpas

Je verblijft bij deze reis o.b.v. logies in een comfortabel 2-slaapkamer appartement in Åre by. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien, hebben een eigen sauna en liggen op loopafstand van de pistes, supermarkt, verhuur, restaurants etc. Vanaf het balkon heb je uitzicht op het meer en de bergen.

De appartementen zijn gelijk van opzet, maar verschillen van elkaar qua inrichting. Meer beeldmateriaal kun je vinden bij het programma van deze reis.

Indeling
Totale oppervlakte: totaal ca 54 m2

Slaapkamers: 2


Slaapplaatsen totaal: 4 (1 slaapkamer met 2 losse bedden en 1 slaapkamer met een stapelbed)

Faciliteiten

Woonkamer met sofa, TV en eettafel. Badkamer met wastafel, douche, toilet, wasmachine en sauna. Volledig ingerichte keuken met o.a. elektrische kookplaat, vaatwasser, oven, magnetron, koffiezetapparaat, koelkast en vriezer. In de hal een droogkast voor natte kleding. Vanaf het balkon heb je uitzicht over het meer en de bergen. 

Skilockers in een apart bijgebouw. 

Gratis WIFI

 


 

Vlucht & Bagage
Een directe vlucht, uitgevoerd door Transavia, brengt je vanaf Amsterdam Schiphol naar de luchthaven van Östersund in Zweden. Er vindt op de terugreis een tussenlanding plaats op Scandinavian Mountains airport in Dalarna, maar je hoeft het vliegtuig hierbij niet te verlaten. 

Onderstaand vind je alle informatie over je vlucht en wat je mee mag nemen aan bagage. 

Voorlopige vluchttijden
Onderstaand vind je een indicatie van de vluchttijden. Deze zijn onder voorbehoud. De exacte (lokale) vertrek- en aankomsttijden en de vliegroute krijg je circa 2 weken voor vertrek en staan op je vluchtvoucher. Alle vermelde tijden op de vluchtbevestiging zijn lokale tijden. Tot aan het moment van vertrek kunnen zich nog wijzigingen voordoen.

Het voorlopige vluchtschema 2022-2023 van de directe vluchten van Amsterdam Schiphol naar Östersund:

HEENREIS AMSTERDAM SCHIPHOL – ÖSTERSUND
07:20 – 10:30 UUR

TERUGREIS ÖSTERSUND - AMSTERDAM SCHIPHOL 
17:50 – 21:40 UUR

Note: als reisorganisatie hebben wij geen invloed op wijzigingen van de vluchttijden en/of de vluchtschema’s.

Ruimbagage
Je mag 20 kg ruimbagage meenemen (m.u.v. kinderen t/m 1 jaar) en hoeft daar niets voor bij te betalen. Wel zo fijn met al die winterbagage! Daarnaast mag je zonder extra kosten je eigen wintersportuitrusting (maximaal 15 kg) meenemen. Voorwaarde is wel dat je dit vooraf aangeeft bij je boeking.

Eventuele overbagage betaal je bij de check-in op de luchthaven.

Scandinavian Wintersports is niet verantwoordelijk voor vertraagde of zoekgeraakte bagage.

Wintersportuitrusting
Je wintersportuitrusting mag maximaal 15 kg wegen en kan bestaan uit:

  • 1 paar ski's, 1 paar schoenen, 1 paar stokken & skihelm of
  • 1 snowboard met 1 paar schoenen & snowboardhelm of

Je ski’s of snowboard moet verpakt zijn in een ski- of snowboardtas, schoenen mogen eventueel in een losse (ski)tas. Andere items dan de genoemde wintersportuitrusting zijn niet toegestaan.

Handbagage
Je mag per persoon 1 stuk handbagage meenemen in de cabine. Dit mag een trolly of een tas zijn van maximaal 10 kg. Het maximale formaat is 55 x 35 x 25 cm.  Als de handbagage niet aan genoemde afmetingen en/of gewicht voldoet, wordt deze ingenomen en als ruimbagage gerekend.

Je handbagage moet voldoen aan de EU-veiligheidsregels. Daarom moet je vloeistoffen en gels bij de handbagagecontrole apart aanbieden in verpakkingen van maximaal 100 ml per stuk. Stop deze bij elkaar in één doorzichtige hersluitbare plastic zak van maximaal 1 liter. Je mag per persoon één plastic zak meenemen. Er zijn geen beperkingen voor babyvoeding, medicijnen en koelelementen voor medicijnen vervoer. Kijk op www.schiphol.nl voor de laatste EU-regels op het gebied van vloeistoffen en gels in je handbagage.

Belangrijk: Accu's, powerbanks en batterijen mogen alleen mee in de handbagage!

Kledingadvies voor in het vliegtuig

De kleding voor aan boord van het vliegtuig is heel persoonlijk, maar je normale, casual kleding volstaat. Houd er echter rekening mee dat je na aankomst te maken krijgt met koude temperaturen. Een handige tip daarom is om je winterjas, handschoenen en muts in je handbagage mee te nemen. Die heb je dan meteen voor handen bij aankomst!


Service aan boord
Dranken en snacks zijn tegen betaling. 

Reispapieren
Je ontvangt de reispapieren inclusief vluchtvouchers via de e-mail, circa 2 weken voor vertrek.