Ski Zweden | Åre

Een effectief skipakket in Zweden met een directe vlucht, appartement aan de piste en liftpas

Dag 1 | Zaterdag Reisdag Amsterdam - Åre

Vanaf Amsterdam Schiphol vlieg je met een directe vlucht naar Östersund. Vanaf daar is het nog ongeveer een uur rijden met de transferbus naar je appartement in Åre. De appartementen zijn na 15 uur beschikbaar, tot die tijd kun je je bagage kwijt in een afgesloten bagagekamer.

Je skipas en eventueel bijgeboekte skimateriaal kun je ophalen bij de skistar store (500 meter lopen vanaf je appartement). In de middag kun je dus al direct de skipistes verkennen!

In het appartementencomplex is een skilocker dus je kunt je ski's aan het einde van elke skidag veilig opbergen. 

Dag 2 | Zondag Vrij te besteden

+ 2

Je kunt de hele week lekker vrij skiën. Op locatie kun je zelf eventueel een ski-, snowboard- of telemarkles boeken om je techniek te perfectioneren of een nieuwe discipline te leren. Informeer bij de lokale skischool voor de mogelijkheden!

Dag 3 | Maandag Vrij te besteden

+ 1

Tip: Op het grote meer van Åre, direct voor het appartementencomplex, is een gemarkeerde langlaufroute van 5 km. Langlaufen is een geliefde sport onder de Scandinaviërs en de moeite waard om eens te proberen! Je zal zien dat het een vrij intensieve bezigheid is. Dus mocht je nog energie over hebben aan het einde van de pistedag... Materiaal is te huur bij de skiverhuur en eventueel kun je zelfs een les boeken bij de skischool. 

Als je de smaak te pakken hebt zijn er nog veel meer routes in Åre die je kunt proberen. Sommigen zijn zelfs verlicht, dus ook in de avond kun je langlaufen. 

Dag 4 | Dinsdag Vrij te besteden

Vandaag is vrij te besteden.

Dag 5 | Woensdag Vrij te besteden

Vandaag is vrij te besteden.

Dag 6 | Donderdag Vrij te besteden

Vandaag is vrij te besteden.

Dag 7 | Vrijdag Vrij te besteden

+ 2

Vandaag is vrij te besteden.

Dag 8 | Zaterdag Reisdag Åre - Amsterdam

+ 1

's ochtends check je uit en kun je je bagage wederom opslaan in de afgesloten bagagekamer. Daarna kun je heerlijk nog een paar uurtjes skiën! De transferbus naar de luchthaven vertrekt namelijk pas in de middag. Na de lunch is het helaas toch echt tijd om afscheid te nemen van de pistes en lever je eventueel gehuurd materiaal weer in bij de verhuur. 

Tijdens de terugvlucht maak je een tussenlanding in Sälen, maar je hoeft hierbij het vliegtuig niet te verlaten. 's Avonds ben je weer terug in Nederland, hopelijk met vele mooie herinneringen aan Zweden!

Nu boeken

DAG-tot-DAG PROGRAMMA

Dag 1
Amsterdam - Åre
Dag 2
Vrij te besteden
Dag 3
Vrij te besteden
Dag 4
Vrij te besteden
Dag 5
Vrij te besteden
Dag 6
Vrij te besteden
Dag 7
Vrij te besteden
Dag 8
Åre - Amsterdam