Lapse cottage vrij | Fatbikes

Vrijstaande cottage met fatbikes en sneeuwschoenen voor de hele week

Dag 1 | Zaterdag Amsterdam - Rovaniemi & Bezoek Santa Village

+ 2

Vanaf Schiphol vlieg je met een directe vlucht in ca 3 uur naar Rovaniemi. Vanaf daar is het nog ca. 1,5 uur rijden met de transferbus naar je cottage in Pyhä. In de bus ontvang je tevens het complete tijdsprogramma voor jouw week. Maar eerst stop je nog even een uurtje bij Santa Village om de kerstman te bezoeken. Je kunt hier ook letterlijk op de poolcirkel staan! Bij aankomst in Pyhä word je direct naar je cottage gebracht. In de middag is er de gelegenheid om wat boodschappen te doen.

Ons kantoor in Pyhätunturi is dagelijk geopend tussen 10:00 - 11:00 en 17:00 - 18:00 uur. Je kunt hier terecht met al je dringende vragen of voor het bijboeken of organiseren van extra activiteiten. Om teleurstellingen te voorkomen, adviseren we echter om de activiteiten zoveel mogelijk voorafgaande je reis te reserveren

De sneeuwschoenen & stokken staan al klaar bij je huisje.

Note: De cottage is vooraf al ingecheckt en gecontroleerd. Het boeken van extra activiteiten is op basis van beschikbaarheid. Let op, de betaling kan op locatie alleen contant geschieden!

Dag 2 | Zondag Ophalen fatbikes

1

Vanmorgen kun je de fatbikes ophalen. We vragen je vooraf om je lengte zodat de juiste fiets voor je klaar staat.  Bij de pickup krijg je wat technische tips over o.a. de ideale bandenspanning. Tevens zal de gids je een klein kaartje uitreiken met wat routes door het National Park. Omdat hij de omgeving op zijn duimpje kent, geeft hij graag wat suggesties van alternatieve fiets routes. De begaanbaarheid van de paden zal ook afhangen van de sneeuwomstandigheden.

Met de gids kun je tevens een tijdstip afspreken voor het inleveren van de fatbikes op vrijdag.

Note: Een helm, beenbeschermers en een klein fietspompje zijn inclusief

Dag 3 | Maandag Vrij te besteden

+ 1

De hele week kun je lekker zelf op pad en het gebied verkennen. Je kunt hiervoor de sneeuwschoenen of fatbikes gebruiken.

Mocht je nog een andere activiteit willen ondernemen dan kan dat. Scandinavian Wintersports heeft, naast een team van reisbegeleiders, een eigen kantoor in Pyhä. Hier kun je terecht voor informatie over de regio en het boeken van diverse activiteiten zoals; huskysledetocht, sneeuwscooteren, cross-country skilessen, rendiersledetocht, ijskarten etc. ...dat is wel zo makkelijk!

Dag 4 | Dinsdag Vrij te besteden

Vandaag is vrij te besteden.

Dag 5 | Woensdag Vrij te besteden

Vandaag is vrij te besteden.

Dag 6 | Donderdag Vrij te besteden

Vandaag is vrij te besteden.

Dag 7 | Vrijdag Inleveren fatbikes en ophalen sneeuwschoenen

1

Vandaag lever je de fatbikes weer in. Dit kan op het tijdsptip dat je hebt afgesproken met de gids. De sneeuwschoenen worden aan het einde van de vanmiddag opgehaald vanaf je cottage. Je kunt ze gewoon op de veranda klaar zetten en hoeft hier dus niet voor thuis te zijn.

Dag 8 | Zaterdag Rovaniemi - Amsterdam

1

Helaas, aan al het goede komt een einde! ‘s Morgens word je van vanaf je eigen cottage door de begeleider van Scandinavian Wintersports opgehaald voor de transfer naar de luchthaven. Door de rechtstreekse chartervlucht naar Schiphol wordt de afstand van ca. 3000 kilometer in zo’n drie uur afgelegd, waardoor je snel weer terug in Nederland bent. Hopelijk met vele mooie herinneringen aan Lapland!

Nu boeken

DAG-tot-DAG PROGRAMMA

Dag 1
Amsterdam - Rovaniemi & Bezoek Santa Village
Dag 2
Ophalen fatbikes
Dag 3
Vrije dag
Dag 4
Vrije dag
Dag 5
Vrije dag
Dag 6
Vrije dag
Dag 7
Inleveren fatbikes
Dag 8
Rovaniemi - Amsterdam