Lapland Kort & Krachtig | Midweek

Beleef de hoogtepunten van Lapland in 5 dagen!

In vijf dagen de highlights van Lapland beleven? Dat kan! Tijdens deze midweek ga je op pad met husky's, met sneeuwschoenen de wildernis in, leer je over het leven op een rendierfarm en dineer je bovenop een berg. Met een beetje geluk kun je daar het Noorderlicht ook nog aan toevoegen...

Je wil je midweek in Lapland natuurlijk zo efficiënt mogelijk benutten, daarom hebben we alvast veel voor je geregeld. De luchthaventransfer zet je direct voor het hotel af dat aan de piste en het National Park ligt. Omdat je de hoogtepunten van Lapland natuurlijk niet wil missen, zit er ook een activiteitenpakket in deze reis. Zo kun jij in korte tijd alles uit Lapland halen!

Locatie
Pyhä is een middelgroot skigebied zo'n 120 km boven de poolcirkel. Internationaal is het minder bekend, maar de Finnen zelf beschouwen dit skigebied als één van de beste van Finland. Dit vanwege de gevarieerdheid van de pistes en ook de goede off-piste mogelijkheden (Pistekaart). Het skigebied is heel natuurlijk ingesteld door het aangrenzende Pyhä-Luosto National Park. Je komt hier dan ook geen hoge hotelgebouwen en hossende mensenmassa's tegen, maar eerder gezellige boomstammen blokhutten en vriendelijke bevolking. De verlichte pistes zijn over het algemeen tot 18.00 uur geopend.

Activiteiten
Natuurlijk wil je de highlights van Lapland niet missen! Daarom hebben we een optimaal pakket voor je samengesteld. Zo maak je een lange huskysledetocht en ontdek je het leven op een rendierfarm inclusief sledetocht. Ook staat er een prachtige sneeuwschoenwandeling door het National Park en een heerlijk diner in een Laps restaurant bovenop de berg op het programma. Als je de smaak te pakken hebt, kun je altijd nog extra activiteiten bij boeken. Bij de data en prijzen vind je alle mogelijkheden.

Accommodatie
Je verblijft in een prachtig studio appartement die van alle gemakken is voorzien. Zo is er een een heerlijke sauna, openhaard, volledig ingerichte keuken, lekkere bedden, een droogkast voor je skikleding. De studio ligt centraal, direct aan de piste en op loopafstand van alle faciliteiten.

Verzorging
Je verblijf is op basis van logies, maar ontbijt en diner in het nabijgelegen hotel kunnen eventueel bijgeboekt worden.

Scandinavian Wintersports in de regio
Scandinavian Wintersports heeft tevens een infopunt in Pyhä waar je terecht kunt met je vragen, voor informatie over de regio en eventueel activiteiten kunt bijboeken.

Highlights

Sneeuwschoenwandeling
(4-5 uur)
Huskytocht 
(3 uur)
Bezoek rendierfarm
(2 uur)
Dinerbuffet bij Kota restaurant boven op de berg

Nu boeken