Lapland Kort & Krachtig | Lang weekend

Beleef de hoogtepunten van Lapland in een lang weekend!

Je wil zo graag eens een keer naar Lapland. Het liefst een lang weekend met veel actie in een sprookjesachtige en sneeuwrijke omgeving. Alle highlights van Lapland ervaren en als het even kan ook het Noorderlicht zien. Lapland Kort & Krachtig is dan precies wat je zoekt!

Je wil je lange weekend in Lapland natuurlijk zo efficiënt mogelijk benutten, daarom hebben we alvast veel voor je geregeld. De luchthaventransfer zet je direct voor het hotel af dat aan de piste en het National Park ligt. Omdat je de hoogtepunten van Lapland natuurlijk niet wil missen, zit er ook een activiteitenpakket in deze reis. Zo kun jij in korte tijd alles uit Lapland halen!

Locatie
Pyhä is een middelgroot skigebied zo'n 120 km boven de poolcirkel. Internationaal is het minder bekend, maar de Finnen zelf beschouwen dit skigebied als één van de beste van Finland. Dit vanwege de gevarieerdheid van de pistes en ook de goede off-piste mogelijkheden (Pistekaart). Het skigebied is heel natuurlijk ingesteld door het aangrenzende Pyhä-Luosto National Park. Je komt hier dan ook geen hoge hotelgebouwen en hossende mensenmassa's tegen, maar eerder gezellige boomstammen blokhutten en vriendelijke bevolking. De verlichte pistes zijn over het algemeen tot 18.00 uur geopend.

Activiteiten
Natuurlijk wil je de highlights van Lapland niet missen! Daarom hebben we een optimaal pakket voor je samengesteld. Zo maak je een lange huskysledetocht en ga je op pad met de sneeuwscooter. Ook staat er een prachtige sneeuwschoenwandeling door het National Park op het programma. Als je de smaak te pakken hebt kun je altijd nog extra activiteiten bij boeken. Bij de data en prijzen vind je alle mogelijkheden.

Accommodatie
Je verblijft in een tweepersoonskamer in hotel Pyhätunturi dat direct aan de piste ligt. Het uitzicht vanuit het restaurant is prachtig! Dit hotel is het centrale punt van Pyhä, voor zowel faciliteiten als vertier. Het hotel heeft o.a. een sauna fitnessruimte.

Verzorging
Je verblijf is inclusief ontbijtbuffet. Het hotel heeft een prima à la carte restaurant waar je kunt dineren, hiernaast zijn er enkele prima restaurantjes alsmede een supermarkt op loopafstand te bereiken.

Scandinavian Wintersports in de regio
Scandinavian Wintersports heeft tevens een infopunt in Pyhä waar je terecht kunt met je vragen, voor informatie over de regio en eventueel activiteiten kunt bijboeken.

Highlights

Sneeuwschoenwandeling
(4-5 uur)
Huskytocht 20km
(3 uur)
Sneeuwscootertocht
(3,5 uur)

 

Nu boeken