Ski Zweden | Sälen

Een effectief skipakket in Zweden met een directe vlucht, appartement aan de piste en liftpas

Dag 1 | Zaterdag Reisdag Amsterdam - Sälen

Vanaf Amsterdam Schiphol vlieg je met een directe vlucht naar Dalarna. Er vindt een tussenlanding plaats in Ösersund, maar je hoeft het vliegtuig hierbij niet te verlaten. Vanaf de luchthaven Scandinavian Mountains airport in Dalarna is het slechts 15 minuten rijden met de transferbus naar je accommodatie in Tandådalen. De appartementen zijn na 17 uur beschikbaar, tot die tijd kun je je bagage kwijt in een bagagedepot.

Om 17 uur kun je, met behulp van de Skistar app, digitaal inchecken voor je appartement. Je skipas en eventueel bijgeboekte skimateriaal kun je ophalen bij de skistar store. In de middag kun je dus al direct de skipistes verkennen!

Elk appartement heeft een eigen skilocker dus je kunt je ski's aan het einde van elke skidag veilig opbergen. 

Note: Boek extra activiteiten zoals een husky- of sneeuwscootertocht voor vertrek, op deze manier ben je verzekerd van een plek. 

Dag 2 | Zondag Vrij te besteden

Je kunt de hele week lekker vrij skiën. Maar wellicht lijkt het je leuk om bijvoorbeeld een huskysfari of sneeuwscootersafari te maken? Extra activiteiten zijn bij boeking eenvoudig bij te reserveren zodat je de reis tot jouw gewenste droomreis kunt samenstellen.

Op locatie kun je zelf ook nog een ski-, snowboard- of telemarkles boeken om je techniek te perfectioneren of een nieuwe discipline te leren. Informeer bij de lokale skischool voor de mogelijkheden!

Dag 3 | Maandag Vrij te besteden

1

Tip: Vanaf Tandådalen starten diverse gemarkeerde langlaufroutes, sommigen zijn zelfs verlicht. Langlaufen is een geliefde sport onder de Scandinaviërs en de moeite waard om eens te proberen! Je zal zien dat het een vrij intensieve bezigheid is. Dus mocht je nog energie over hebben aan het einde van de pistedag... Materiaal is te huur bij de skiverhuur en eventueel kun je zelfs een les boeken bij de skischool. 

Dag 4 | Dinsdag Vrij te besteden

+ 2

Tip: In het verderop gelegen dorpje Lindvallen bevindt zich 'Experium', een vermaak- en activiteitencentrum met o.a. winkels, restaurants, een bowlingbaan, spa, zwembad met glijbanen en nog veel meer! Met de skibus rij je hier in ongeveer 15 minuten zo naartoe.

Dag 5 | Woensdag Vrij te besteden

Vandaag is vrij te besteden.

Dag 6 | Donderdag Vrij te besteden

+ 1

Vandaag is vrij te besteden. 

Dag 7 | Vrijdag Vrij te besteden

+ 1

-

Dag 8 | Zaterdag Reisdag Sälen - Amsterdam

1

's ochtends check je uit en kun je je bagage wederom opslaan in het bagagedepot. Daarna kun je heerlijk nog een hele dag skiën! Aan het einde van de dag moet je helaas toch echt afscheid nemen van de pistes in Sälen. Je levert de skiuitrusting weer in... en dan is er misschien nog even tijd voor een afsluitend drankje onderaan de piste?

De transferbus vertrekt aan het einde van de middag.  's Avonds ben je weer terug in Nederland, hopelijk met vele mooie herinneringen aan Zweden!

Nu boeken

DAG-tot-DAG PROGRAMMA

Dag 1
Amsterdam - Sälen
Dag 2
Vrij te besteden
Dag 3
Vrij te besteden
Dag 4
Vrij te besteden
Dag 5
Vrij te besteden
Dag 6
Vrij te besteden
Dag 7
Vrij te besteden
Dag 8
Sälen - Amsterdam