Ski Noorwegen | Trysil

Een effectief skipakket in Noorwegen met een directe vlucht, hotel aan de piste en liftpas

Dag 1 | Zondag Reisdag Groningen - Trysil

Vanaf Groningen vlieg je met een directe vlucht in ca 1,5 uur naar Dalarna. Vanaf daar is het ca. 45 minuten rijden met de transferbus naar je accommodatie in Trysil.

In Trysil chek je in bij de receptie van het hotel. Bij de skiverhuur van het hotel kun je je liftpas, en indien bijgeboekt, je skimateriaal ophalen. Eenmaal ingechekt in je kamer kun je als je wil direct de pistes verkennen!

Aan het einde van elke skidag kun je je ski's veilig opbergen in een van de speciale skilockers van het hotel. 

Dag 2 | Maandag Vrij te besteden

Je kunt de hele week lekker vrij skiën. Op locatie kun je zelf eventueel nog een ski-, snowboard- of telemarkles boeken om je techniek te perfectioneren of een nieuwe discipline te leren. Informeer bij de lokale skischool voor de mogelijkheden!

Dag 3 | Dinsdag Vrij te besteden

+ 1

Tip: In Trysil zijn er diverse gemarkeerde langlaufroutes, sommigen zijn zelfs verlicht. Er is bijvoorbeeld een prachtige route die je langs de hele skiberg leidt, deels boven de boomgrens. Fantastische uitzichten gegarandeerd! Langlaufen is een geliefde sport onder de Scandinaviërs en de moeite waard om eens te proberen! Je zal zien dat het een vrij intensieve bezigheid is. Dus mocht je nog energie over hebben aan het einde van de pistedag... Materiaal is te huur bij de skiverhuur en eventueel kun je zelfs een les boeken bij de skischool. 

Dag 4 | Woensdag Vrij te besteden

Vandaag is vrij te besteden.

Dag 5 | Donderdag Vrij te besteden

Vandaag is vrij te besteden.

Dag 6 | Vrijdag Vrij te besteden

1

Vandaag is vrij te besteden.

Dag 7 | Zaterdag Laatste skidag

+ 1

Deze laaste dag kun je nog heerlijk op de piste doorbrengen. Aan het einde van de dag moet je helaas afscheid nemen van de mooie pistes van Trysil. Je levert de gehuurde skiuitrusting weer in... en dan misschien nog even een afsluitend drankje onderaan de piste?

Dag 8 | Zondag Reisdag Trysil - Groningen

1

Helaas, aan al het goede komt een einde! ‘s Morgens vertrekt de transferbus vanaf Trysil naar de luchthaven. Door de rechtstreekse chartervlucht naar Groningen wordt de afstand van ca. 1400 kilometer in slechts zo’n 1,5 uur afgelegd, waardoor je snel weer terug in Nederland bent. Hopelijk met vele mooie herinneringen aan Noorwegen!

Nu boeken

DAG-tot-DAG PROGRAMMA

Dag 1
Groningen - Trysil
Dag 2
Vrij te besteden
Dag 3
Vrij te besteden
Dag 4
Vrij te besteden
Dag 5
Vrij te besteden
Dag 6
Vrij te besteden
Dag 7
Laatste skidag
Dag 8
Trysil - Groningen