Ski Lapland

Een effectief skipakket in Lapland vanuit een appartement aan de piste

Dag 1 | Zaterdag Amsterdam - Rovaniemi & Bezoek Santa Village

Vanaf Schiphol vlieg je met een directe vlucht in ca 3 uur naar Rovaniemi. Vanaf daar is het nog ca. 1,5 uur rijden met de transferbus naar je hotel in Pyhä. In de bus ontvang je tevens het complete tijdsprogramma voor jouw week. Maar eerst stop je nog even een uurtje bij Santa Village om de kerstman te bezoeken. Je kunt hier ook letterlijk op de poolcirkel staan! Bij aankomst in Pyhä word je voor het hotel afgezet. Na het inchecken is er tijd om de omgeving te verkennen. De vouchers voor je skipas en skimateriaal ontvang je bij de hotelreceptie.

Ons kantoor in Pyhätunturi is dagelijk geopend tussen 10:00 - 11:00 en 17:00 - 18:00 uur. Je kunt hier terecht met al je dringende vragen of voor het bijboeken of organiseren van extra activiteiten. Om teleurstellingen te voorkomen, adviseren we echter om de activiteiten zoveel mogelijk voorafgaande je reis te reserveren.

Note: Het boeken van extra activiteiten is op basis van beschikbaarheid. Let op, de betaling kan op locatie alleen contant geschieden!

Dag 2 | Zondag Ophalen liftpas en skimateriaal

+ 1

Na het ontbijt kun je je liftpas en skimateriaal ophalen. Het verhuurpunt ligt direct naast het hotel aan de piste. Je kunt de pas en het materiaal t/m vrijdag gebruiken.

Je hebt in het hotel een eigen ski-locker zodat je elke dag je spullen warm en droog kunt opbergen.

Dag 3 | Maandag Vrij te besteden

+ 2

Je kunt de hele week lekker vrij skiën. Maar wellicht lijkt het je leuk om bijvoorbeeld een huskysfari of sneeuwscootersafari te maken? Extra activiteiten zijn bij boeking eenvoudig bij te reserveren zodat je de reis tot jouw gewenste droomreis kunt samenstellen.

Op locatie kun je zelf ook nog een ski-, snowboard- of telemarkles boeken om je techniek te perfectioneren of een nieuwe discipline te leren. Of wat dacht je van een kennismaking met skitoeren? Informeer bij de lokale skischool over de sneeuwomstandigheden en mogelijkheden!

Dag 4 | Dinsdag Vrij te besteden

Vandaag is vrij te besteden.

Dag 5 | Woensdag Vrij te besteden

Vandaag is vrij te besteden.

Dag 6 | Donderdag Vrij te besteden

Vandaag is vrij te besteden.

Dag 7 | Vrijdag Inleveren skimateriaal

1

Deze laaste dag kun je nog heerlijk op de piste doorbrengen. Aan het einde van de dag moet je helaas afscheid nemen van de mooie en rustige pistes van Lapland. Je levert de skiuitrusting weer in... en dan misschien nog even een afsluitend drankje in de Carslberg House op de piste?

Dag 8 | Zaterdag Rovaniemi - Amsterdam

1

Helaas, aan al het goede komt een einde! ‘s Morgens word je van vanaf het hotel door de begeleider van Scandinavian Wintersports opgehaald voor de transfer naar de luchthaven. Door de rechtstreekse chartervlucht naar Schiphol wordt de afstand van ca. 3000 kilometer in zo’n drie uur afgelegd, waardoor je snel weer terug in Nederland bent. Hopelijk met vele mooie herinneringen aan Lapland!

Nu boeken

DAG-tot-DAG PROGRAMMA

Dag 1
Amsterdam - Rovaniemi & Bezoek Santa Village
Dag 2
Start liftpas en skimateriaal
Dag 3
Vrije dag
Dag 4
Vrije dag
Dag 5
Vrije dag
Dag 6
Vrije dag
Dag 7
Inleveren skimateriaal
Dag 8
Rovaniemi - Amsterdam