Lapse cottage voor 6 personen of meer

Topreis met veel activiteiten voor actieve groepjes vanaf 6 personen

Heerlijk een week lang met je vrienden of familie naar Lapland. Inclusief een lekker actief programma zodat je er alles uithaalt wat erin zit! Met lange safari's maar ook genoeg tijd om te skiën. Het liefst logeer je samen met je gezelschap in een gezellige cabin op loopafstand van alle faciliteiten. Natuurlijk met een eigen sauna en open haard. Stop met zoeken, want deze complete 8-daagse reis is precies wat je nodig hebt!

In deze goed verzorgde reis zijn praktisch alle hoogtepunten van winters Lapland al opgenomen. Heb je echter nog specifieke wensen, dan is er altijd ruimte voor aanpassingen. Bij de data en prijzen vind je alle mogelijkheden.

Met een directe vlucht sta je binnen 3 uur op de poolcirkel. Op het vliegveld vangt een van onze Nederlandse reisbegeleiders je op en zorgt ervoor dat je probleemloos voor de deur van je cottage wordt afgezet.

Locatie
Pyhä is een middelgroot skigebied zo'n 120 km boven de poolcirkel. Internationaal is het minder bekend, maar de Finnen zelf beschouwen dit skigebied als één van de beste van Finland. Dit vanwege de gevarieerdheid van de pistes en ook de goede off-piste mogelijkheden (Pistekaart). Het skigebied is heel natuurlijk ingesteld door het aangrenzende Pyhä-Luosto National Park. Je komt hier dan ook geen hoge hotelgebouwen en hossende mensenmassa's tegen, maar eerder gezellige boomstammen blokhutten en vriendelijke bevolking. De verlichte pistes zijn over het algemeen tot 18.00 uur geopend.

Activiteiten
Jullie beleven samen een programma vol activiteiten in een mooie mix van natuur, actie en cultuur. Je doorkruist bossen en moerassen per sneeuwscooter, maakt kennis met ijsvissen, ontdekt op de latten de mooie natuur, kookt een driegangenmenu met lokale gerechten bij de rendierfarm en verkent de Lapse wildernis op sneeuwschoenen. Dit alles maakt deze reis heel bijzonder!

Accommodatie
Je verblijft in een mooie houten twee onder een kap cabin op loopafstand (max. 500m) van de pistes, het Pyhä-Luosto National Park en het kleine dorpscentrum van Pyhä. Hier zijn enkele winkeltjes en een supermarkt. De cabin is o.a. voorzien van sauna, open haard, ruime keuken met moderne apparatuur en droogkast voor de wintersportuitrusting.

Verzorging
Deze reis is op basis van logies, alleen de Lapse kookavond bij de rendierenfarm is een uitzondering hierop. Er is een supermarkt in het dorpje Pyhä en er zijn wat restaurantjes op loopafstand. Geen zin om zelf te koken? Dan is het cateringpakket misschien wel wat voor je! Je wordt dan dagelijks verrast met een lekker driegangendiner. Kijk bij data en prijzen onder 'extra activiteiten' voor meer informatie.

Scandinavian Wintersports in de regio
Scandinavian Wintersports heeft tevens een eigen infopunt in Pyhä waar je terecht kunt met je vragen, voor informatie over de regio en eventueel activiteiten kunt bijboeken.

Highlights

IJsvissafari per sneeuwscooter
(4-5 uur)
Huskytocht
(3 uur)

Sneeuwschoenwandeling
(4-5 uur)
Lapse kookavond op rendierfarm
(3 uur)
Crosscountry skiën
(langlaufen 3 uur)
Bezoek Santa Village
Gebruik sneeuwschoenen hele week

Nu boeken