Maak nu een vroegboeking voor winter 2022-2023 voor hetzelfde tarief van dit seizoen en maak tevens gebruik van het voordeel van een gespreide aanbetaling.

Onze reizen naar Lapland voor deze winter zijn, mede door de kleinschaligheid, snel vol geraakt. Vooral voor de vakantieperiodes hebben we veel mensen moeten teleurstellen. Voor volgend winterseizoen is het dus verstandig om er vroeg bij te zijn. Wij bieden je dan ook graag de mogelijkheid om je reis alvast vast te leggen voor volgende winter. Dat kan nu tegen hetzelfde gepubliceerde tarief als voor deze winter! Naast de zekerheid van een plek op de reis, levert het je dus tevens financieel voordeel op.

Deze reizen zijn nu al boekbaar voor winter 2022-2023:
Laps Wintersportavontuur
Lapse cottage avontuur
Lapse cottage ijsavontuur
Lapse cottage huskyavontuur
Lapse cottage vrij | Fatbike
Lapse cottage vrij | Langlauf
Lapse cottage voor 6 personen of meer

BOEKEN
Wil je een reis boeken? Neem dan contact met ons op en dan sturen wij je een online boekingslink. Dit kan via telefoonnummer 075-6159759 of per email via [email protected]

Wanneer je een reis boekt, bedraagt een aanbetaling van een reis normaliter 30%. Maar boek je voor 1 maart 2022? Dan kun je gebruik maken van onze gespreide betalingstermijnen:

  1. 10% - binnen 8 dagen na boeken
  2. 20% - voor 1 juni 2022
  3. 70% - 6 weken voor vertrek


Wil je liever nog niet definitief boeken? Dan kun je jezelf altijd vrijblijvend inschrijven voor een reis. Dan nemen we als de nieuwe tarieven bekend zijn, contact met je op met de vraag of je de reis defintief wil vastleggen. Let op, boekingen gaan altijd voor inschrijvingen.

De schoolvakanties vallen volgend winterseizoen als volgt:
Kerstvakantie: zaterdag 24 december 2022 t/m 7 januari 2023
Voorjaarsvakantie regio Zuid: zaterdag 18 t/m 25 februari 2023
Voorjaarsvakantie regio Midden & Noord: zaterdag 25 februari t/m 4 maart 2023Reglement: