Maak nu een voorboeking voor winter 2021-2022 zonder financieel risico!

Door de vele geannuleerde reizen van afgelopen jaar én komende winter, zijn veel reizigers nu al bezig met het plannen van hun reis naar Lapland in de winter van 2021-2022. En dat is goed want Lapland is geen last-minute bestemming. Vroeg boeken geeft je tevens de mogelijkheid om de reis goed voor te bereiden en lekker lang te genieten van de voorpret. Daarnaast werken wij zoveel mogelijk met kleine groepjes, waardoor een reis snel volgeboekt kan raken! Wij kunnen ons goed voorstellen dat het boeken van een reis en het doen van een aanbetaling in deze onzekere omstandigheden niet comfortabel voelt. Maar hoe weet je dan zeker dat straks jouw gewenste reis en reisdatum nog beschikbaar is? Want als je bijvoorbeeld aan de schoolvakanties gebonden bent of met een groepje reist wil je wel enig vorm van zekerheid.Omdat wij nog in afwachting zijn van de nieuwe tarieven van onze lokale partners, kunnen wij nog geen nieuwe reistarieven publiceren. We kunnen dus nog geen definitieve boekingen aannemen. 

Graag bieden wij je echter twee opties om je reis toch alvast te reserveren of een voorboeking te maken:

1. Voorboeking waarbij je bent verzekerd van je plaats op een reis*

Je maakt een officiële online boeking voor je gewenste gepubliceerde reis of maatreis waar we een offerte voor hebben uitgebracht. Hiervoor betaal je slechts een vroegboek aanbetaling van € 75. Wij leggen dan, in afwachting van de nieuwe tarieven, de reis voor je vast. Zo ben je verzekerd van een plaats op je reis.

Zodra de nieuwe tarieven bekend zijn (geschat: medio april-mei ‘21), ontvang je van ons het nieuwe tarief of definitieve offerte van jouw maatreis. Er zijn nu 4 opties:

  1. Is de tariefstijging minder dan 5% p.p. dan zetten we de voorboeking om in een definitieve boeking. Je ontvangt dan een factuur voor de reguliere aanbetaling van 30%. Deze dient dan voor 1 juni 2021 voldaan te worden. De vroegboek aanbetaling van € 75 wordt van je reissom afgetrokken.
  2. Is de tariefstijging meer dan 5% p.p. en ga je daar niet mee akkoord? Dan mag je de reis kosteloos annuleren. Je krijgt je vroegboek aanbetaling van € 75 retour.
  3. Is de tariefstijging minder dan 5% en wil je de reis toch zelf annuleren? Dat kan, maar dan ben je de vroegboek aanbetaling van € 75 kwijt.
  4. Is de reis aan onze kant niet meer uitvoerbaar, dan zullen wij de reis kosteloos ontbinden. Je krijgt je vroegboek aanbetaling van € 75 retour.


2. Inschrijven

We zetten je vrijblijvend op de inschrijflijst voor een reis en we nemen contact met je op als de nieuwe tarieven bekend zijn om te horen of je de reis definitief wil boeken. We doen dit op volgorde van inschrijving.

*Note!
De vluchtroute is onder voorbehoud. Het kan zijn dat deze verplaatst wordt naar Kittilä. De reistijd blijft hetzelfde, echter het bezoek aan Santa Village komt dan te vervallen.

Feestdagen en vakantieweken winter 2021-2022
Start seizoen:
Zondag 19 t/m zondag 26 december 2021

De officiële kerst- en voorjaarsvakanties vallen in 2021-2022 in de volgende weken:
Zondag 26 december 2021 t/m zondag 2 januari 2022
Zondag 2 t/m zondag 9 januari 2022
Zondag 20 t/m 27 zondag februari 2022 (Regio Noord)
Zondag 27 februari t/m zondag 6 maart 2022 (Regio Midden & Zuid, voorboeking helaas niet mogelijk)

Let op!
We behandelen zowel de voorboekingen als de inschrijvingen op volgorde van binnenkomst. Uiteraard gaan voorboekingen altijd voor inschrijvingen.

Uiteraard blijft onze geld terug garantie bij Corona van kracht. Je geld is dus altijd veilig bij ons!