Zomerreizen
Recent bekeken reizen

Scandinavian Wintersports in de media

fotoshoot productie floris van bommel

fotoshoot productie viva magazine

Vanwege het bijzondere karakter van onze reizen, krijgt Scandinavian Wintersports nogal wat aandacht in de media. Door onze kennis van de bestemming Lapland en onze aanwezigheid op locatie hebben wij toonaangevende magazines, grote dagbladen en zelfs televisie producties in Lapland mogen ontvangen.

Wil je weten hoe b.v. de Telegraaf, LIVING magazine, OpPad magazine, Volkskrant, Noord-Hollands Dagblad, KRO en vele anderen onze reizen hebben ervaren? Of misschien wil je meer weten over de achtergrond van Scandinavian Wintersports weten? Kijk dan HIER

How many reindeer do you need?
Voor het organiseren van een reportage, foto shoot of modespecial in Lapland kennen wij ook zeer goed de weg en de mogelijkheden. Speciaal voor dergelijke producties hebben wij het 'one-stop-shopping' principe ontwikkeld. Je hebt geen productieteam meer nodig dat vanuit Nederland eerst onderzoek moet gaan doen naar de mogelijkheden en contacten. Je hebt contact met slechts één contactpersoon van Scandinavian Wintersports die de reis, vervoer ter plaatse, verblijf, maaltijden, locaties en benodigde lokale figuranten voor je organiseert. Daarnaast is deze persoon ook tijdens de productie op locatie aanwezig om te zorgen dat alles soepel verloopt.