Zomerreizen
Recent bekeken reizen
CORONA_BOEKEN.jpg

Veilig een reis boeken in tijden van het Corona virus

Ik wil graag voor het komende winterseizoen een reis naar Lapland boeken maar twijfel vanwege het Corona-virus om dat nu al te doen. Wat is jullie advies? Dit is een vraag die waarschijnlijk en terecht bij je opkomt in deze tijd. Graag stellen we je hierin gerust.

Ons antwoord:
Wij kunnen ons goed voorstellen dat het boeken van een reis in deze onzekere omstandigheden niet comfortabel voelt. Als kleine wintersportorganisatie lopen wij graag vooruit op eventuele adviezen vanuit de ANVR, de SGR en de Consumentenbond. Voor het boeken van een reis in de nabije toekomst komen we dan ook graag met de volgende regeling:

Als je nu voor aankomende winter een reis bij ons boekt, gelden de normale boekings- en betalingsvoorwaarden. Je ontvangt dan een factuur met de volgende reguliere betalingstermijnen: 

- Eerste aanbetaling van 30% binnen 8 dagen
- De overige 70% dient 6 weken voor vertrek te zijn bijgeschreven op onze rekening 

Mocht het zo zijn dat we, vanwege officiële maatregelen vanuit de lokale (Finse) of Nederlandse overheid die in verband staan met het Corona virus, de reis niet kunnen uitvoeren dan annuleren wij de reis*. Hiermee vervalt de betalingsverplichting en gaan we over tot restitutie van je (aan)betalingen. 

Voor alle overige omstandigheden gelden de reguliere annuleringsregels. Dus deze regeling is dan ook niet van toepassing als je zelf annuleert vanwege bijvoorbeeld een Corona infectie bij een familielid of bij jezelf. Wij adviseren je om hiervoor een annuleringsverzekering af te sluiten. 

Je kunt dus met een gerust hart en zonder financieel risico je reis boeken voor komende winter.

*Let op; Indien de reis i.v.m. het Corona virus inhoudelijk een ander karakter krijgt, is er geen recht tot terugbetaling. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld speciale restricties van de luchtvaartmaatschappij of lokale aanbieders.

Heb je reeds een Corona voucher ontvangen? Klik dan hier voor de veelgestelde vragen!