Zomerreizen
Recent bekeken reizen
HUSKYTOCHT_TWEE_PERSONEN_LAPLAND.jpg

Beleef in korte tijd de highlights van Lapland

> Deze reis online boeken

> Reisprogramma en informatie

> Accommodatie informatie

> Paklijst

PYHA TUNTURI HOTEL LAPLAND
Rendierfarm lapland
SNEEUWSCHOEN WANDELEN LAPLAND
LAPLAND KAMPVUUR VUURHUT
Noorderlicht kijken lapland
TSOKKA DINER LAPLAND
kaart Pyhä lapland

In vijf dagen de highlights van Lapland beleven? Dat is met dit pakket heel goed mogelijk! Gedurende deze midweek ga je o.a. op pad met husky's, met sneeuwschoenen de wildernis in, leer je over het leven op een rendierfarm en dineer je bovenop een berg. Met een beetje geluk kun je daar het Noorderlicht ook nog aan toevoegen...

Lapland is een winterbestemming welke steeds meer aan populariteit wint. En dat is niet voor niets! Wij hebben daarom twee 5-daags pakketten ontwikkeld waarmee je in korte tijd optimaal kunt genieten van de Lapse sneeuw.

Inhoud deze 5-daagse midweek:

 • Luchthaventransfer
 • 4 Overnachtingen in een tweepersoonskamer incl. ontbijt het Pyhätunturihotel
 • Sneeuwschoenwandeling door het National Park incl. lunch (4-5 uur)
 • Huskysafari 20km
 • Bezoek rendierfarm incl. lunch, presentatie en rendiersledetocht
 • Traditioneel Laps diner bij kota restaurant boven op een berg, transfer door pistebully
 • Noorderlicht alert
 • Nederlandse begeleiding bereikbaar op locatie


Om je tijd in Lapland zo efficiënt mogelijk te benutten, hebben wij een activiteitenpakket samengesteld waarmee je de hoogtepunten van Lapland zeker niet zult missen. De luchthaventransfer zet je direct voor het hotel af welke aan de piste en het National Park ligt. Dit alles om ervoor te zorgen dat jij alles uit je korte tijd in Lapland kunt halen!

Locatie
Pyhä is een middelgroot skigebied zo'n 120 km. boven de poolcirkel. Internationaal is het minder bekend, maar de Finnen zelf beschouwen dit skigebied als één van de beste van Finland. De gevarieerdheid van pistes is de sterke troef, alsmede de prima off-piste mogelijkheden. Vanwege het direct aangrenzende Pyhä-Luosto National Park is het skigebied vooral heel natuurlijk ingesteld. Je zult hier dan ook geen hoge hotelgebouwen en hossende mensenmassa's aantreffen, maar eerder gezellige boomstammen blokhutten en vriendelijke bevolking. De pistes zijn uiteraard verlicht en veelal tot 18:00 uur open. Pyhä is vooral een skigebied waar je de serieuze wintersporter zal aantreffen.

Accommodatie
Je verblijft in een tweepersoons hotelkamer in het Pyhätunturi Hotel dat direct aan de piste ligt. Met name het uitzicht vanuit het restaurant is prachtig! Dit hotel is tevens het centrale punt van Pyhä, zowel met betrekking tot faciliteiten als vertier. Het hotel heeft o.a. een fitnessruimte, sauna en jacuzzi waar je als hotelgast natuurlijk gebruik van kunt maken.

Activiteiten
Efficiëntie en comfort is belangrijk bij deze reis, daarom hebben wij de activiteiten alvast voor je geregeld. De hoogtepunten van Lapland mogen hier natuurlijk niet in ontbreken! Zo maak je een lange huskysledetocht en ga je op pad met de rendieren. Ook staat er een prachtige sneeuwschoenwandeling door het National Park en een heerlijk diner in een Laps restaurant bovenop de berg op het programma. Mocht je de smaak te pakken hebben en wil je je tijd echt optimaal benutten, dan kun je altijd nog een extra activiteit uit het keuzemenu bij boeken. Kijk hiervoor bij de data en prijzen.

Verzorging
Het verblijf in het hotel is o.b.v. logies en ontbijt. Gedurende je verblijf is er daarbij nog een bijzonder diner bovenop de berg. In het hotel is het lekkere Bar & Grill Colorado gehuisvest, maar ook zijn er een tweetal andere restaurants op loopafstand bereikbaar.

Scandinavian Wintersports in de regio
Er is altijd een Nederlandse reisbegeleider aanwezig in Pyhä die je o.a. kan helpen bij het organiseren van andere activiteiten.

Uniek vanwege:

 • Highlights van Lapland in 5 dagen
 • Zelf nog op maat te maken met extra gewenste activiteiten
 • Verblijf in een zeer centraal gelegen hotel incl. ontbijt
 • Alles vooraf geregeld!
 • Nederlandse reisbegeleiding op locatie bereikbaar