Zomerreizen
Recent bekeken reizen
TRIO_BIJ_KAMPVUUR_SNEEUWSCOOTERS_LAPLAND.jpg

Lapse cottage avontuur voor actieve groepjes vanaf 6 personen

> Deze reis online boeken

> Reisprogramma en informatie

> Voorbeeld accommodatie 1

> Voorbeeld accommodatie 2

> Paklijst

HUSKY SAFARI
Pyhä Cabin cottage PK6
rendierslee lapland
cross country tocht lapland
kaart Pyhä lapland

Als je een week met je vrienden of familie naar Lapland gaat, wil je er ook alles eruit halen wat erin zit! Een lekker actief programma met lange safari's en daarnaast tijd om zelf te skiën. Het liefst verblijf je daarbij samen in een mooie cabin op loopafstand van alle faciliteiten. Natuurlijk met een eigen sauna en open haard. Stop dan met zoeken, want dan is deze complete 8-daagse reis precies wat je nodig hebt!

Bij deze reis verblijf je met jouw gezelschap in een mooie houten cabin op loopafstand van de skipiste en aan de rand van het Pyhä-Luosto National Park. Want wat is er nu leuker om naast een gezamenlijk activiteitenprogramma met de familie of vriendengroep gezellig in een accommodatie te kunnen verblijven met voldoende luxe en privacy? Daarnaast bevinden diverse faciliteiten zich op directe loopafstand. Zo zal dit goed gevulde programma je op een ontspannen wijze de ultieme Lapland-beleving bezorgen!

In deze reis zijn praktisch alle hoogtepunten van winters Lapland opgenomen, maar mochten er nog specifieke wensen zijn dan kan het een en ander altijd nog aangepast worden. Uiteraard is ook bij deze goed verzorgde reis het gemak van een Nederlandse reisbegeleiding op locatie, die altijd te bereiken is.lapland informatie bijeenkomst

De highlights van deze reis:

 • 100km sneeuwscootersafari (ca. 6 uur)
 • Huskysafari (ca. 20 km)
 • Sneeuwschoenwandeltocht door National Park (ca. 4-5 uur)
 • Bijzondere Lapse kookavond bij de rendierfarm
 • Langlauftocht (3 uur)
 • Bezoek aan Santa Village op de Poolcirkel (v.a. 12 januari)
 • Noorderlicht alert
 • Gebruik sneeuwschoenen voor de hele week
 • Eigen ski-uitrusting gratis mee aan boord van het vliegtuig


Locatie

Pyhä is een klein plaatsje ca. 120 km boven de poolcirkel aan de rand van het Pyhätunturi National Park. Pyhätunturi, ook wel de Heilige Berg genoemd, is een prachtig skigebied met afdalingen in vele gradaties, van zeer makkelijk tot zeer moeilijk (pisteplan) Daarbij maakt het droge klimaat sneeuwcondities uitstekend! Het programma is zodanig samengesteld dat de activiteiten op verschillende locaties in de Pyhä-Luosto regio plaatshebben. Op deze manier zullen jullie een goede indruk krijgen van de diversiteit van de regio.

Accommodatie
Het verblijf is in de ruime houten cabin vlakbij de piste. De cabin is o.a. voorzien van sauna, open haard, ruime keuken met moderne apparatuur en droogkast voor de wintersportuitrusting.

Activiteiten
Jullie beleven gezamelijk een programma vol activiteiten in mooie mix van natuur, actie en cultuur; Je doorkruist bossen en moerassen per sneeuwscooter, ontdekt op de latten de mooie natuur, kookt een bijzonder diner met lokale gerechten bij de rendierfarm en verkent de Lapse wildernis op sneeuwschoenen. Dit alles maakt deze reis heel bijzonder! En mocht je de smaak te pakken hebben, dan kun je altijd nog een extra activiteit uit het keuzemenu bij boeken. Kijk hiervoor bij de data en prijzen.

Geen zin om zelf te koken? Dan is het cateringpakket wellicht iets voor je. Elke dag geniet je van een heerlijk driegangenmaaltijd Lapse stijl welke warm bij je cabin wordt afgeleverd. Een heerlijke luxe! Bekijk hier het menu

Uniek vanwege:

 • Speciale reis voor kleine groepjes met afwisselend en uitdagend programma
 • Mooie lange safari's voor volop Laplandbeleving, die je niet snel elders zult vinden
 • Ruime accommodatie o.a. voorzien van sauna en open haard
 • Nederlandse reisbegeleider op locatie bereikbaar
 • Directe chartervlucht Amsterdam-Rovaniemi (t/m 5 januari Amsterdam-Kittilä)