Zomerreizen
Recent bekeken reizen
GROEPEN

Met uw bedrijf, familie of vrienden op reis

Tip voor een ideale groepsaccommodatie:

> Houthakkerslodge Ukonhattu

Complete reis speciaal voor vrienden, familie of bedrijven vanaf 6 personen:

> Lapse cottage avontuur

Enkele voorbeelden van incentives:

> Sneeuw & IJs

> Adrenaline & Benzine

> Highlights of Lapland

Groepsfoto sneeuwscooteren lapland

U wilt op vakantie naar Lapland met uw hele familie in een groot huis? U zoekt voor uw bedrijf een bijzondere locatie om ongestoord belangrijke zaken te bespreken? U gaat met uw vriendenclub al jaren op wintersport en wilt nu eens een keer iets anders? U bent op zoek naar een passende beloning of uitdaging voor uw werknemers?

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van aanvragen die wij in de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen en kunnen uitvoeren. Want juist voor deze reisgezelschappen is er een specifieke kennis noodzakelijk, die er bij Scandinavian Wintersports volop aanwezig is.

Een indrukwekkend programma, welke exclusief voor uw groep wordt georganiseerd, is de toegevoegde waarde voor uw bezoek aan Lapland. Een begeleider die ervoor zorgt dat de reis comfortabel en onbezorgd verloopt is een zekerheid in de grillige Lapse winterbestemming. We kunnen voor elke groep een passende accommodatie vinden. Maar een verblijf bijvoorbeeld in onze eigen authentieke houthakkershut maakt een beleving compleet, die elke verwachting zal overtreffen!

Hiernaast vindt u enkele voorbeelden van incentives welke wij afgelopen jaren voor groepen op maat hebben samengesteld. Bekijk ze en laat u inspireren...